Система орієнтування в Києві

Ігор Скляревський започаткував розробку єдиної системи орієнтування в Києві, яка допоможе киянам та туристам краще орієнтуватися в публічних місцях та в транспорті. Сторінка на Facebook, щоб кияни могли взяти участь у цьому процесі: коментувати, критикувати, давати поради, розповсюджувати та лобіювати. Схема поширюється за ліцензією Creative Commons BY-NC-SA 3.0. (Джерело)

Артем Чапай використовує ліцензії Creative Commons для своїх оповідань і колонок

Артем Чапай написав, що всі оповідання, колонки тощо (або посилання на них), які є і будуть з’являтися за тегом by chapeye, можна вільно поширювати з некомерційною метою, якщо буде вказано авторство та не буде внесено змін (на умовах ліцензії Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License). Артем Чапай — автор двох книжок: “Авантюра. Практичні реалії мандрів по-бідняцькі” […]

Використання ліцензій Creative Commons для баз даних

Українське піратське співтовариство переклали українською мовою Creative Commons FAQs, які пояснюють як ліцензії Creative Commons працюють з даними і базами даних: Використання ліцензій Creative Commons для баз даних.

FOSS Lviv-2012

Міжнародна науково-практична конференція FOSS Lviv-2012 відбудеться у Львівському національному університеті імені Івана Франка з 26 по 28 квітня. Напрями роботи конференції: Вільне програмне забезпечення в освіті; Вільне програмне забезпечення в науці; Вільне програмне забезпечення в бізнесі; Вільне програмне забезпечення вдома. Завдання FOSS Lviv-2012 – забезпечити ефективне спілкування та обмін інформацією, обговорити перспективи розвитку вільного програмного […]

12 Щорічний фестиваль Media That Matters запрошує до участі

Arts Engine приймає короткі фільми до участі в Media That Matters Festival — щорічній події, що відбуватиметься цього року вдванадцяте. Відібрані фільми демонструватимуть під ліцензією CC BY-NC-ND. Умови участі, дедлайни та інші деталі тут.

Відкритий доступ в Україні

Олександра Ярошенко створила короткий фільм “Відкритий доступ в Україні” за сприяння EIFL, Асоціації “Інформатіо-Консорціум”, Могилянської Школи Журналістики та проекту ELibUkr. (Фільм поширюється на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства – Некомерційна – Розповсюдження на тих самих умовах).

Вікімедіа Україна: українці за поширення вільних знань

Виконавчий директор «Вікімедіа Україна» Юрій Пероганич розповідає Тетяні Маринченко та Євгенії Кравченко, Ресурсний центр ГУРТ, про історію створення організації, її цілі, досягнення, слабкі та сильні сторони української Вікіпедії. (Вікіпедія поширюється на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства – Розповсюдження на тих самих умовах 3.0).

Як відшукати цікавий для себе твір серед вільного контенту

Українське піратське співтовариство переклали українською мовою путівник Як відшукати цікавий для себе твір серед вільного контенту. Англійський оригінал надрукований у The Public Domain Review. Український переклад і оригінал поширюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням авторства 3.0.